Rabu, 21 Januari 2015

Ratu Kurus Asia (F2F2F2F)





















wow! apa ni Ratu Kurus Asia (F2F2F2F)? nanti la cerita! kita buat dulu ok. kalau cerita lebih tapi tak buat, tak best juga kan? kita proceed journey ya!

Day 1 :
Method of diet, low carb + IF 19jam . waktu makan saya start dari jam 3 petang - 8 malam sahaja.

Breakfast : skip

Lunch :
Menu 1 : Mee Kurus / Sayur Kobis 1 cup / Ayam Grill Blackpepper
Menu 2 : Kambing Grill

Dinner : Nasi Air

*resipi bole tengok previous post ya :) selalu saya akan guna jenama Kurus utk menu saya.

1 ulasan:

  1. assalam. kat mane saya boleh dapatkan info method diet yang puasa berjam2 tu.. T__T saya nak buat tapi x reti.

    BalasPadam